2022-04-20 07:45:25• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ma te kerülhetsz a figyelem középpontjába

Napi horoszkóp április 20-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Nap a Bika jegyébe lép, ez nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá teszi a hangulatot a napi horoszkóp szerint. Ma nagyon hatékonyan és körültekintően jársz el mindenben. Romantikus energiák is érvényesülnek, ha szingli vagy, most megismerkedhetsz valakivel, akivel komoly kapcsolatra számíthatsz.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma kezdetét veszi a Bika hava! Igazán szerencsés periódus lesz ez neked, aminek jeleit már ma is érzékelheted. Könnyedebbé válnak a dolgaid, és ha volt valamilyen szövevényes ügyed, az letisztázódik, megoldódik, elsimul.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma elemedben érzed magad, ezért szívesen veszel részt olyan programokon, ahol ismerkedésre, hódításra van lehetőséged. A külső azonban nem minden, ha belül nem olyan vagy, mint aminek mutatod magad, akkor csalódni fogsz. Te is, nemcsak a másik.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Most kifejezetten elszánt és határozott vagy. Hiába indul nehezen a napod, semmi és senki nem tud eltántorítani a célodtól. Ezért meg is lesz a jutalmad: a nap végére úgy érezheted, elindultál a kibontakozás útján. Sohase add fel!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma minden szem rád szegeződik, és tőled várják, hogy megoldj valamit, ami senkinek sem ment. Learathatod a babérokat, mert mindent remekül megoldasz. Nem véletlenül, hanem mert annyira találékony és talpraesett vagy.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Izgalmas napra számíthatsz: új feladatokat kapsz, amikkel első látásra talán nehéznek tűnik megbirkózni, de sikeresen teljesíted. Ez fellelkesít, és új lendületet ad neked. Ma mindenre képes vagy! És mindent meg is oldhatsz!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Bár egyébként kifejezetten társasági ember vagy, ma nehezedre esik a másoknak való megfelelés, ezért, ha teheted, inkább magányosan tevékenykedj. Ha azonban nem kerülheted el, hogy emberekkel kapcsolatba kerülj, vértezd fel magad a rosszakarat ellen.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Nap a Bika jegyébe lép, ami neked nagyon kedvező energia. Örömteli periódus lesz a mostani, és ma is kaphatsz egy jó hírt, ami jelentősen megkönnyíti az életedet. Szerelemben, pénzügyekben szerencsés időszak kezdődik.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma könnyen keveredhetsz összetűzésbe valakivel, akinek talán valóban (bár nem tudatosan) keresztbe is tettél az elmúlt időszakban. Ha láthatatlanul, és megragadhatatlanul is, de mégiscsak van valami konfliktus közöttetek. Most napvilágra kerül.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Nagy terveket szövögetsz, de a megvalósításuk egyelőre igencsak nehéznek tűnik. Ne add fel, csak próbáld meg először a kisebb lépésekkel kezdeni. Először is a társadat, partneredet kellene igazán megnyerni magadnak és a tervnek.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma szerencsés napod van: sokan vannak körülötted, és szívesen segítenek neked. Ha nem burkolózol fensőbbséges magányba, akkor ezzel most remekül élhetsz. Nyisd ki a szíved és az ajtód, ablakaidat! Halld meg a kinti hangokat!


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma te kerülhetsz a figyelem középpontjába. A szíved szerint nem is tudod, hogy örülj-e neki, vagy inkább keseregj. A hírnév kétes értékű dolog. Legalább annyi előny van, mint hátránya. Vértezd fel magad az irigyek ellen!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: